Bar Manager: efficiƫnt meer rendement

Zoeken naar bonnen achter de bar, kwaliteitsverlies door het schenken van drankjes in de verkeerde volgorde en onhandige looproutes? Met booq Bar Manager los je dit op. Het slimme managementsysteem vervangt je huidige productieprinter achter de bar. Ingevoerde bestellingen verschijnen meteen als digitale bon in de meest handige volgorde op het touchscherm. Op basis van de bonnen kan de barmedewerker bestellingen efficiënt uitserveren én eenvoudig combineren. Dankzij het barmanagement van booq heb je meer rust op de werkvloer, een verhoogd rendement en meer tijd voor gastvrijheid.

Eenduidige communicatie

booq Bar Manager maakt het communiceren tussen de bediening en bar én onderling tussen collega’s gemakkelijker. Roepen en vragen is verleden tijd, alles staat op je scherm. Het gestroomlijnde proces is rechtstreeks inzichtelijk waardoor er geen discussies mogelijk zijn. Dit garandeert voor de werkgever het gevoel van controle en voor je personeel rust op de werkvloer.

Geen kwaliteitsverlies

Bestelde drankjes komen automatisch in de meest handige volgorde op de digitale bon. Warme dranken en bier samen bijvoorbeeld. Zo kunnen die als laatst worden ingeschonken en verschijnen ze in optimale kwaliteit aan tafel. Bier altijd met een perfect schuimlaag en de koffie heerlijk warm. Drankjes worden zonder kwaliteitsverlies aan tafel geserveerd!

Bonnen samenvoegen

Het is mogelijk om uit te serveren bestellingen samen te voegen op bijvoorbeeld tafelwijk of bediende. Dankzij een speciale kleurcodering krijgen bonnen van tafels uit dezelfde wijk een eigen kleur. De barmedewerker ziet op zijn scherm aan de kleuren precies welke bestellingen efficient samen uitgeserveerd kunnen worden op één dienblad. Zo ontvangen je gasten hun bestelling foutloos en razendsnel. Perfect om de efficiënte graad te verhogen onder de noemer van ‘minder lopen, meer verdienen’.

Bekijk de voordelen van de Bar Manager in deze handige animatie!

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Vestigingsplaats*
Contactpersoon*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.