Blog

Bij booq Bar/Kitchen Manager vinden we het vanzelfsprekend om kennis met jou te delen. In ons inspiratieblog houden we je graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen rondom horeca, bar- en keukenmanagement plús onze producten. 

Waarom je het geluid van bonprinters in je restaurantkeuken niet moet onderschatten
Bestellingen in de keuken verwerken door middel van papieren bonnen uit printers. Misschien ken je als chef of kok niet anders. Wanneer de bonprinter begint te ratelen, haal je de bonnen eruit, ga je ze sorteren en ophangen. En dan begin je met...
Bekijk blog
Maak kennis met de horeca trends van 2018
Nu de economie aantrekt, draait de horecabranche op volle snelheid. Wil je de gast van vandaag én morgen van dienst zijn, dan moet je als horecaondernemer vooruitkijken. In deze blog presenteer ik 5 horeca- en restauranttrends van 2018....
Bekijk blog
Digitaliseren in de horeca: waarom je niet zonder kan
In de huidige digitale tijden verandert er veel in de wereld om ons heen. Ook in de horeca digitaliseren we handelingen. Denk aan het opnemen van een bestelling met een handheld of smartphone. Óf een reserveringssysteem waar alle binnenkomende...
Bekijk blog