Blog

Bij booq Bar/Kitchen Manager vinden we het vanzelfsprekend om kennis met jou te delen. In ons inspiratieblog houden we je graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen rondom horeca, bar- en keukenmanagement plús onze producten. 

Product update februari: voor(jaar)bereidingen
De zon laat zich steeds vaker zien en dat betekent dat het voorjaar nadert. Veel ondernemers doen hun stinkende best om te overleven en waar mogelijk bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Zeker met mogelijke versoepelingen in het vizier....
Bekijk blog
September: bereid je voor op het najaar
Ondanks dat vele ondernemers in de overlevingsmodus staan, openen er oók velen de ogen voor een veranderingsslag. Reden om niet bang te zijn voor de naderende winter, maar deze juíst ten volle te omarmen. De booq Bar/Kitchen Manager...
Bekijk blog
April 2020: nieuwe features
Per 1 juni zullen de maatregelen omtrent Corona versoepelen en kan een gedeelte van de horeca zijn deuren openen. Onze tip, check de bar- en keukensystemen zodat wij eventuele instellingen kunnen aanpassen. Neem hiervoor contact op met onze...
Bekijk blog
November 2019: bevestigingssystemen
Aan de muur, op de bar, aan het plafond... Sinds een aantal jaar faciliteren wij onze klanten ook met bevestigingssystemen voor onze digitale keuken- en barschermen. In deze blog laat ik je enkele mooie voorbeelden zien.   Muurbeugel...
Bekijk blog
Het samenspel tussen zwart en wit
Koken en bedienen zijn twee prachtige metiers die niet zonder elkaar kunnen. Een kok kan zo goed koken als hij wil, maar als de service een aanfluiting is, krijgt ieder gerecht een zure nasmaak. Andersom gaat het verhaal ook op; wie wil er nou in...
Bekijk blog
Juli 2019: nieuwe functionaliteiten
In de horeca is efficiënt werken een van de belangrijkste uitdagingen. De booq Bar/Kitchen Manager draagt hier een flinke steen aan bij. Want net zoals in de horeca gestreefd wordt naar optimalisatie, doen wij er ook alles aan om ons product...
Bekijk blog
Digitaliseren in de horeca: waarom je niet zonder kan
In de huidige digitale tijden verandert er veel in de wereld om ons heen. Ook in de horeca digitaliseren we handelingen. Denk aan het opnemen van een bestelling met een handheld of smartphone. Óf een reserveringssysteem waar alle binnenkomende...
Bekijk blog
Februari 2019: nieuwe functionaliteiten
Steeds meer horecabedrijven ontdekken de voordelen van het digitaliseren van de bar en keuken. De ouderwetse bonnenrails vervangen we door digitale schermen en we optimaliseren de werkwijze dankzij vernieuwende functionaliteiten. In deze blog...
Bekijk blog
Waarom je het geluid van bonprinters in je restaurantkeuken niet moet onderschatten
Bestellingen in de keuken verwerken door middel van papieren bonnen uit printers. Misschien ken je als chef of kok niet anders. Wanneer de bonprinter begint te ratelen, haal je de bonnen eruit, ga je ze sorteren en ophangen. En dan begin je met...
Bekijk blog
September 2018: nieuwe functionaliteiten
De booq Bar/Kitchen Manager is continu in ontwikkeling. Omdat we veel keukens en bars efficiënter mogen maken, ontvangen we soms ook tips of wensen uit het veld. Als deze goed bij onze doelgroep passen, werken we deze uit en vertalen we ze naar...
Bekijk blog
Juli 2018: nieuwe functionaliteiten
Net zoals onze andere oplossingen is de booq Bar/Kitchen Manager continu in ontwikkeling. Terwijl we veel keukens en bars efficiënter maken, ontvangen we soms ook tips of wensen uit het veld. Als deze goed bij onze doelgroep passen, werken we...
Bekijk blog
Maak kennis met de horeca trends
Nu de economie aantrekt, draait de horecabranche op volle snelheid. Wil je de gast van vandaag én morgen van dienst zijn, dan moet je als horecaondernemer vooruitkijken. In deze blog presenteer ik 5 horeca- en restauranttrends....
Bekijk blog