April 2020: nieuwe features

Door Sander

Per 1 juni zullen de maatregelen omtrent Corona versoepelen en kan een gedeelte van de horeca zijn deuren openen. Onze tip, check de bar- en keukensystemen zodat wij eventuele instellingen kunnen aanpassen. Neem hiervoor contact op met onze servicedesk.

Creativiteit neemt toe in de moeilijke periodes en daardoor zien we overal bijzondere concepten ontstaan. Ook in deze tijd proberen wij ons product nog beter aan te laten sluiten bij de wensen uit de markt. In deze nieuwsbrief presenteren we enkele nieuwe functionaliteiten. Heb je interesse? Neem dan contact op met je accountmanager.

 

Bezorgtijd en afhaaltijd

Afhaaltijd is al een bestaande functie, waarbij bestellingen in de juiste chronologische volgorde geplaatst worden.
Bezorgtijd is een nieuwe functie die op dezelfde manier werkt. Tussen beide functies kan onderscheid gemaakt worden in het scherm, wanneer deze bonnen actief worden.

 

Doorsturen alle bonnen naar andere partie

Het is mogelijk om een partie (tijdelijk) te sluiten en (lopende) bestellingen naar een andere partie te sturen. Met een lagere bezetting in de keuken kan dit van pas komen. Naast nieuwe (aankomende) bonnen kunnen ook bestaande bonnen doorgestuurd worden. Overdag staat er misschien niemand bij de warme kant en worden alle lunchbonnen aan de koude kant gemaakt. Het is dan niet nodig om de menukaart in je kassa aan te passen of aparte artikelen aan te maken voor de lunch. Het doorsturen van een enkele bon is ook mogelijk. Je kunt dan per bon bepalen door welke partie deze geproduceerd gaat worden.

Met het doorsturen kan je bonnen nog eenvoudiger managen!

 

Switchen tussen schermen

Je kunt op je keukenscherm switchen tussen verschillende parties. Zo ben je direct op de hoogte van wat er speelt bij een andere partie. Het is daarnaast ook mogelijk om op 1 partie samen te werken vanuit twee schermen. Denk bijvoorbeeld aan twee chef-schermen die aan beide zijden van een kookeiland geplaatst zijn. Je hebt hier wel een extra licentie voor nodig.

 

Samenwerken op 1 terminal

Dankzij verschillende kleuren van de startknoppen is het nóg duidelijker wie welke bon heeft opgepakt. Dit is een superhandige feature wanneer er door meerdere medewerkers op 1 scherm gewerkt wordt.

 

Pickup scherm zonder menubalk

De menubalk waar de opties in staan, zoals het switchen naar andere schermen, kan vanaf nu automatisch na enkele ogenblikken verdwijnen. Dit zorgt voor een mooiere weergave van het scherm dat helemaal naar jouw stijl aangepast kan worden.

 

Meekijk-scherm

Een read only terminal, oftewel een meekijkscherm, behoort nu ook tot de mogelijkheden. Dit kan handig zijn wanneer er bijvoorbeeld niet fysiek gewerkt hoeft te worden, maar een collega wel overzicht wil houden. Deze functie heeft geen extra licentie nodig.

 

Wil je meer weten over deze features? Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt