Februari 2019: nieuwe functionaliteiten

Door Edwin

Steeds meer horecabedrijven ontdekken de voordelen van het digitaliseren van de bar en keuken. De ouderwetse bonnenrails vervangen we door digitale schermen en we optimaliseren de werkwijze dankzij vernieuwende functionaliteiten. In deze blog presenteren we enkele functionaliteiten die van toegevoegde waarde kunnen zijn.

 

Nieuwe functionaliteit: pop-up meldingen

Het is nu mogelijk om pop-ups in het keukenscherm te laten verschijnen. Ideaal als tijdswaarschuwing of als melding wanneer er gerechten besteld worden die een langere bereidingstijd nodig hebben. Met deze pop-ups kom je als kok niet voor verrassingen te staan.

 

Uitgelichte functionaliteit: afhaalbestellingen

In de fastservice branche komt het vaak voor dat bestellingen op een later moment worden afgehaald. Deze bestellingen komen achteraan op het keukenscherm binnen met een schaduw over de bon. De bon wordt pas actief op het moment dat deze relevant is en/of zelf geactiveerd wordt. Bij meerdere afhaalbonnen is natuurlijk de chronologische volgorde van toepassing.

 

Uitgelichte functionaliteit: totaaloverzicht

Kijk vooruit met het totaaloverzicht. Aan de rechterkant van het keukenscherm kun je met één druk op de knop zien wat er allemaal in bestelling is en welke bonnen in behandeling zijn.
TL = totaal, IB = in behandeling en TD = to do

 

Meer weten over deze functionaliteiten of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.