Juli 2018: nieuwe functionaliteiten

Door Edwin

Net zoals onze andere oplossingen is de booq Bar/Kitchen Manager continu in ontwikkeling. Terwijl we veel keukens en bars efficiënter maken, ontvangen we soms ook tips of wensen uit het veld. Als deze goed bij onze doelgroep passen, werken we deze uit en vertalen we ze naar booq-updates. Goed nieuws dus, want die functionaliteiten worden ook voor jou beschikbaar gemaakt! In deze blog presenteren we enkele van deze nieuwe functionaliteiten die wellicht voor jou van toegevoegde waarde zouden kunnen zijn.

 

Nieuwe functionaliteit: webshopbestellingen

In de fastservicebranche kennen we al langer de afhaaltijd-functionaliteit. Deze is ook toepasbaar met online orders; orders die afgehaald of bezorgd moeten worden. De orders worden dan grijs gearceerd en achteraan in orderrail geplaatst, plús gesorteerd op afhaal-/bezorgtijd. Wanneer deze afhaal-/bezorgtijd nadert, wordt de order vrijgegeven. Dit kan bijvoorbeeld 15 minuten voor de afhaal-/bezorgtijd zijn. Zo zie je eenvoudig dat er orders besteld zijn en in de wachtrij staan zonder dat ze de orderstroming verstoord wordt waarmee je actueel bezig bent!

 

Nieuwe functionaliteit restaurant: artikelfilter

Mocht het voorkomen dat er in één restaurant 2 bars aanwezig zijn met een verschillend assortiment, dan is het wel zo prettig dat een tafel de totale drankbestelling tegelijk krijgt uitgeserveerd.

Met de artikelfilter in de barschermen is dit snel te realiseren. Als bijvoorbeeld koffie én thee maar bij 1 bar verkrijgbaar is, zal door deze functionaliteit de totale drankbestelling bij deze bar op het scherm verschijnen én worden gemaakt. Gasttevredenheid ten top!

Meer weten over deze functionaliteiten of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.