November 2019: bevestigingssystemen

Door Sander

Aan de muur, op de bar, aan het plafond... Sinds een aantal jaar faciliteren wij onze klanten ook met bevestigingssystemen voor onze digitale keuken- en barschermen. In deze blog laat ik je enkele mooie voorbeelden zien.

 

Muurbeugel

Dankzij een speciale muurbeugel zijn we in staat om onze keuken- of barschermen op allerlei diverse plekken te bevestigen. In deze beugel schuiven we een draagarm van de gewenste lengte, 20 of 45 cm, zodat het keuken- of barscherm naar je toe bewogen kan worden.

 

Pilaar

Met een pilaar kunnen we een scherm op een hangende of staande positie plaatsen waardoor je je werkblad nog vrij hebt. Bijvoorbeeld om er glazen neer te zetten. De pilaar kan ook omgedraaid worden bevestigd aan een plafond. De pilaar heeft een lengte van 20, 40, 60, 80 of 100 cm, gemonteerd op de bijbehorende voetplaat of plafondplaat.

 

Kassa, pin en printer

We bieden niet alleen unieke mogelijkheden om de booq Bar/Kitchen Manager op gewenste posities binnen de beschikbare ruimte te plaatsen. Ook je POS-systemen, printer en pin zijn flexibel via draagarmen te bevestigen aan een muurbeugel of pilaar. Ergonomisch en gebruiksvriendelijk! En dankzij de handige kabeldoorvoer worden alle kabels netjes weggewerkt en is rommel op jouw werkblad verleden tijd!

 

Montage

De montage van het bevestigingssysteem op locatie en op de gewenste positie kan door ons worden verzorgd. Tevens is het modulaire bevestigingssysteem eenvoudig uit te breiden. Moeten er eventueel gaten in werkbladen worden gemaakt? Dan vragen we je dit zelf te regelen.

 

Interesse in onze bevestigingssystemen? Neem dan contact op.