September 2018: nieuwe functionaliteiten

Door Sander

De booq Bar/Kitchen Manager is continu in ontwikkeling. Omdat we veel keukens en bars efficiënter mogen maken, ontvangen we soms ook tips of wensen uit het veld. Als deze goed bij onze doelgroep passen, werken we deze uit en vertalen we ze naar updates. Goed nieuws dus, want zo worden die functionaliteiten ook voor jou beschikbaar gemaakt! In deze blog presenteren we enkele van deze functionaliteiten die wellicht van toegevoegde waarde zouden kunnen zijn.

 

Nieuwe functionaliteit: automatisch starten en finishen

Soms wordt een specifieke productgroep door de bediening bereid en niet door de keukenbrigade. Denk hierbij aan het brood of een arrivé/amuse vooraf, omdat de bediening het brood snijdt. Toch dienen deze artikelen geboekt te worden, waarna ze op het passe-scherm verschijnen. Vanaf nu is het mogelijk deze producten automatisch te starten en finishen.

 

Nieuwe functionaliteit restaurant: toekenning kok of barkeeper

Vanaf nu is het mogelijk om met meerdere personen op één scherm te werken. Een perfect aanvulling voor zowel de bar- als keukenomgeving. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer er vanuit 1 partie door meerdere koks aan de bonnen gewerkt wordt. Daarnaast kan de chef in de gaten houden wie er aan welke bon werkt.

 

 

Meer weten over deze functionaliteiten of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.