September: bereid je voor op het najaar

Door Sander

Ondanks dat vele ondernemers in de overlevingsmodus staan, openen er oók velen de ogen voor een veranderingsslag. Reden om niet bang te zijn voor de naderende winter, maar deze juíst ten volle te omarmen.

De booq Bar/Kitchen Manager heeft een aantal mooie nieuwe functionaliteiten om werkprocessen te verbeteren. In deze blog lees je alles over de laatste ontwikkelingen. Heb je interesse in uitbreiding van je bar- en keukenschermen of wil je gebruik maken van de nieuwe functies? Neem dan contact op met je accountmanager.

 

Vernieuwd totaaloverzicht

Dankzij het vernieuwde totaaloverzicht heb je tijdens je werk nóg meer controle. Het totaaloverzicht is te vergroten naar wens en dankzij de kleuren zie je nog makkelijker wat voor jou is en/of voor de ander!

 

Labels printen

Door de toename van afhalen en bezorgen ontvingen we het verzoek om mee te denken over het printen van individuele stickers – voor op bijvoorbeeld pizzadozen of maaltijden waarvan de inhoud na bereiding niet meer zichtbaar is door het deksel. De thermische Labelprinter Epson TM-L90LF is aan ons assortiment toegevoegd; dankzij een instelling in de keukenschermen is het mogelijk om hiermee losse labels met daarop de bestelling of desgewenst een totaalbon te printen die je makkelijk op je product kunt plakken!

 

Meerdere printers aan 1 scherm

Bij locaties waar met kopieschermen wordt gewerkt, is het vanaf heden mogelijk om meerdere printers aan deze schermen te hangen. Denk aan meerdere uitgiftepunten voor bars en keukens.

 

Overslaan van gang op 'chef'

Het is vanaf nu mogelijk om een gang te negeren (én tegelijkertijd wel gereed te melden) op een chef-scherm. Denk aan desserts die een chef misschien niet gereed hoeft te melden maar tevens ook niet wil zien.

 

Verbetering nummerweergave pick-upscherm

Als je in een omgeving werkt met een afhaalscherm, krijgt de de gast direct bevestiging dat zijn of haar bestelling goed is verwerkt na het betalen op een bestelzuil of aan de kassa. Dat gebeurt dankzij de weergave van het ordernummer in de kolom ‘in bereiding’. Voorheen was het zo dat het nummer pas verscheen als er in de keuken of bar op start werd gedrukt.

 

Wil je meer weten over deze features? Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt