De Eendracht: meer dan dé herberg van het dorp

Als je wil ontmoeten, dan moet je zeker eens bij De Eendracht binnenlopen. De Eendracht is een dorpsbrasserie die al sinds de achttiende eeuw bekend staat al dé herberg van Abcoude. Naast dineren en borrelen kan je er terecht voor partijen, vergaderingen en evenementen. Eenvoud, kwaliteit en een optimale prijskwaliteitsbeleving is de filosofie die eigenaar Esgo Kuiper nastreeft.

Professionaliteitsslag

Voor Esgo is de Kitchen Manager een verlengstuk van professionaliteit. De organisatie in de keuken verloopt rustig omdat er geen bonnen meer kwijtraken. Daarnaast is de communicatie eenduidig. Wat er op de schermen staat, geeft het meest actuele beeld. Daarnaast verloopt de communicatie tussen verschillende parties verloopt veel soepeler.

Leren van cijfers

Een andere feature waar Esgo veel waarde aan hecht zijn de cijfers die uit de touchschermen af te lezen zijn. Zo kan je eenvoudig zien hoelang gasten gemiddeld op hun bestelling wachten en hoelang de bereiding van gerechten gemiddeld duurt. Zo weet hij precies waar meer rendement te behalen valt en kan hij onderbouwd keuzes maken.

Ontdek het gemak van booq Bar en Kitchen Manager, zodat je net als Esgo meer uit je horecazaak kan halen. Neem vrijblijvend contact met ons op!