Paviljoen van de Dame: een droom aan het water

Samen met haar man Bert had ze al vier horecazaken in Groningen: twee clubs, een koffie- en theehuis en een eetcafé. Maar de ambitie en dromen van Imogen gingen verder. Haar droom ging in vervulling met de opening van het metropolische Paviljoen van de Dame in Paterswolde. Toegankelijke luxe dat mogen de gasten verwachten. In het restaurant waar plaats is voor 200 gasten, op het terras waar sprake is voor 200 gasten of op de twee loungeboten die je kunt huren in combinatie met een hapje en een drankje.

Inspelen op productiesnelheid

Imogen’s ambities zie je terug in het paviljoen. Er wordt gewerkt met de beste producten en systemen. Waaronder de booq Bar Manager en Kitchen Manager. Bonnen kunnen niet meer kwijtraken, er wordt efficiënter gewerkt en is altijd overzicht. Op momenten dat het druk is bij de Dame kan Imogen een rondje lopen langs de verschillende afdelingen met schermen en kan ze direct zien wat de totaliteit van bestellingen is die lopen. Ook kan ze daar de productiesnelheid op aanpassen. Zo kunnen de koks bij het zien van 10 bestellingen soep meteen een grote hoeveelheid klaarzetten.

 

Wil je net als Paviljoen van de Dame data uit je keukenprocessen halen en gebruiken om te optimaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.