Stadshotel Woerden: hotel, bar, restaurant en verswinkel in één

In Het Groene Hart van Holland ligt het gemoedelijke stadje Woerden. In het hart staat het Arsenaal uit 1762 dat zorgvuldig is gerestaureerd tot eigentijdse horecagelegenheid: Stadshotel Woerden & Van Rossum. Op de bovenste verdiepingen is een boutique hotel ondergebracht. De bar, het restaurant en de verswinkel met o.a. heerlijke kazen en wijnen zijn gevestigd op de begane grond.

Een sfeervol horecaconcept met lokale gezelligheid en ongedwongen gastvrijheid. In de beleving van horeca-echtpaar Ed en Wieteke Breuren wordt alles op alles gezet om de gast te verwennen. Bijzonder is dat het oude wapenarsenaal is verbouwd met de techniek van nu: alles is geautomatiseerd. De booq Bar Manager en Kitchen Manager helpt ze om de zintuigen van de gasten optimaal te prikkelen

Door accorderen geen discussies

De reis begint bij de bestelling die wordt opgenomen aan tafel. Op dat moment gaat er een signaal naar de keuken of bar toe. De koks zien de bestelling op hun scherm binnenkomen. Als ze op start drukken wordt het gerecht actief en zien de collega’s een pannetje als alarmmelding verspringen. Dit is het teken van beginnen. Op het moment dat de keukencollega’s op het pannetje drukken, accorderen ze dat ze weten wat er gebeurd. Zo ontstaan er bij Stadshotel Woerden geen discussies. Iedereen weet waar die mee bezig is.

 

Vanaf tafel met de keuken communiceren

Mocht er een moment komen dat een gast toch liever wat anders wil bestellen als de bestelling al doorgegeven is, dan wordt dit vanaf de tafelbediende via de touchschermen met de keuken gecommuniceerd. De koks krijgen een alarm-cloche in beeld en daardoor een attentie. Hetzelfde geldt wanneer er een tafel wordt gewijzigd. Alles wijzigt realtime.

 

Wil jij je team net als Ed je keukenteam lekker laten werken, zonder bonnetjes die kwijtraken en miscommunicatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.