The Harbour Club: where true food meets glamour

‘Where true food meets glamour’, bij The Harbour Club gaat het de gasten om zien en gezien worden. Imponerende restaurants in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Vinkeveen met veel uitstraling en allure. Je tafelt niet alleen in stijl, ook de locaties zijn beeldschoon. Om nog maar te zwijgen over het luxe eten. Een avond bij The Harbour Club staat garant voor een goede avond én volop genieten.

400 couverts foutloos serveren

Sinds 2017 werkt The Harbour Club Amsterdam-Oost, met het digitale keukenmanagement van booq. Restaurantmanager Joël Oostdam vertelt: 'We hebben gekozen voor de booq Kitchen Manager omdat wij op een vrijdag- of zaterdagavond meer dan 400 couverts draaien. Toen wij met losse bonnetjes uit keukenprinters werkten, raakten we bonnetjes kwijt. Ook was het zo dat gasten, als er een andere en mooiere tafel vrijkomt, graag van tafel willen wisselen. Met de booq Kitchen Manager passen processen zich moeiteloos aan, zonder dat je bonnetjes verliest. Het systeem zorgt voor orde in de keuken alsmede voor de bediening.'

Handige functionaliteiten

Melchor Soto Fernandez is sinds 2018 Chef de Cuisine en erg te spreken over het digitale keukenmanagement: ‘Vroeger zaten we met bonnetjes. De bediening raakte soms bonnetjes kwijt, ik als chef raakte af en toe bonnetjes kwijt. Nu we werken met het digitale systeem kunnen we op de digitale touchschermen alles wat we nodig hebben inzien of terughalen. We hebben ook geen last meer van vette vingers op bonnetjes, dus alles is leesbaar en duidelijk. Door het tabblad op het digitale scherm te openen, kan ik ook een verzameling zien van alle gerechten die lopen. Mocht er een ingrediënt op zijn of een gerecht harder moeten lopen, dan kan ik dat altijd aangeven.'

Betere communicatie in de keuken

'booq Kitchen Manager betekent betere communicatie in de keuken', aldus Melchor. 'Als chef kan ik zien wie van m’n team waar mee bezig is, en dus wanneer iemand een gerecht start of een gerecht afrondt. Wanneer een gerecht niet direct naar een tafel hoeft, kunnen we deze on hold zetten en aangeven wanneer die moet lopen. Dit digitale keukensysteem met haar handige functionaliteiten betekent vooruitgang voor iedereen.'

Toekomstplannen

Bij The Harbour Club blijven ze, na opening van de nieuwste locatie in Den Haag, dromen over uitbreidingen. Joël: De toekomstdroom is dat we verder gaan uitbreiden, en dan het liefst naar het buitenland. Denk aan het Midden Oosten, Azië, of misschien wel de Grote Oceaan over. Dat zou ultiem zijn.’

Bekijk de hiernaast de video waarin Melchor en Joël op locatie over het werken met booq Kitchen Manager vertellen.

Net als The Harbour Club efficienter werken dankzij de digitale keukenschermen van booq. Neem vrijblijvend contact met ons op.