Optimalisatie fastservice

Ook voor de fastservice-industrie is de Kitchen manager een waardevolle toevoeging. De papieren bonnen en onrust zijn verleden tijd. Met de Kitchen Manager kan je de bereiding van gerechten in jouw snackbar, cafetaria of afhaalrestaurant perfect timen. Of ze nu in de zaak of thuis worden besteld, afgehaald of bezorgd. Zo heeft je team altijd overzicht van de lopende bestellingen. Controle én extra tijd voor gastvrijheid!

Supersnel bestellingen verwerken

Via de 'live' keukenschermen voor de fastservice-branche heb je in één oogopslag overzicht in lopende bestellingen. Eenvoudig voeg je bonnen van diverse frituursnacks en belegde broodjes samen. Zo heb je maar één pakactie nodig uit de koeling en maak je optimaal gebruik van de frituur. Wees niet bang voor vette vingers: de touchschermen zijn makkelijk te reinigen.

Helderheid soort bestelling dankzij iconen

Is je bereiding gereed, dan kunnen de producten snel en gemakkelijk in de juiste vorm verpakt worden. Met behulp van duidelijke iconen kan per bestelling worden weergegeven of deze in de zaak direct wordt opgegeten, wordt meegenomen of bezorgd moet worden. Je keukenpersoneel, bediening en bezorgers zien direct wat voor type bestelling het is. Dit betekent efficiënter werken, minder kwaliteitsverlies en een hoger rendement.

Order pick-up

Je klanten bestellingen thuis laten bestellen per app of in de zaak bij een bestelzuil? Ook dat kan in combinatie met de Kitchen Manager! De orders komen bij de kok binnen op het keukenscherm en wanneer de bestelling gereed is verschijnt deze bij de order pick-up op het afhaalscherm. Bestelt je klant via app, dan kan deze via de app precies de afhaaltijd inzien. Wachttijden zijn zo verleden tijd.

Bekijk de voordelen van de Kitchen Manager Fastservice in deze handige animatie!

Ervaren hoe het werkt?

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Vestigingsplaats*
Contactpersoon*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.