Kitchen Manager: controle en overzicht

Zoeken naar bonnen op de rails, continue schuiven of paniek als ze kwijtraken? Door booq Kitchen Manager is dit verleden tijd. Met ons slimme keukenmanagementsysteem werk je papierloos. Alle bestellingen die de bediening op hun handterminal of kassa invoert, komen automatisch als digitale bonnen in chronologische volgorde binnen op keukenschermen bij de partie naar keuze. Op het scherm kan de chef het gerecht eenvoudig met één tik starten en na bereiding afronden. Zo heb je in één oogopslag overzicht van de lopende bestellingen en zijn ze altijd tegelijkertijd klaar. Ook kan je orders samenvoegen of prioriteren. Dankzij booq Kitchen Manager verlopen je processen snel en soepel.

Perfecte timing

Roti, garde, pizza, pasta, vis of patisserie: waar je graag een booq touchscherm wilt plaatsen, bepaal je helemaal zelf. Gecombineerde bonnen zullen automatisch verdeeld worden over de juiste parties. Bestelt tafel 12 bijvoorbeeld als voorgerecht een maaltijdsalade en een biefstuk, dan verschijnt de maaltijdsalade op het scherm van de garde en de biefstuk op het scherm van de roti. Om te zorgen voor een goede samenwerking en timing zien de medewerkers een notificatie in beeld (het pannetje) wanneer de ander begint met de bereiding. Zijn de gerechten "ready to be served", dan krijgt de bediening op het passescherm de melding van uitserveren te zien. Wil een gast even naar het toilet, rookruimte of even wachten met de volgorde gang? Dan zet je de gerechten on-hold.

Digitale bonnen live zichtbaar

De Kitchen Manager versoepelt de communicatie en vereenvoudig timing. Door de geavanceerde software zijn handelingen tussen keuken en bediening tot op de seconde te volgen. Als het voorgerecht is geserveerd zal de bon op het scherm naar achter schuiven tot het moment dat de hoofdgerechten door de bediening worden uitgevraagd. Vervolgens kan de bereiding van de hoofdgerechten worden gestart en mag de bijbehorende wijn worden ingeschonken. Zo worden bestellingen voor dezelfde tafel op hetzelfde moment uitgeserveerd en weet de keuken precies wanneer er actie ondernomen moet worden.

VIP

Wil een gast extra frietjes bestellen of misschien wat extra saus? Met de booq Kitchen Manager is dat razendsnel geregeld. Zulke bijgerechten worden door de bediening besteld en komen met een pushmelding op het touchscherm in de keuken. De VIP-melding schuift de bon vooraan op het scherm zodat deze direct afgehandeld kunnen worden. Zo komen je extra bijgerechten niet als mosterd na de maaltijd.

Mutaties zo geregeld

Wil je gast verhuizen van tafel, bijvoorbeeld van terras naar binnen, dan geven de Kitchen Manager schermen dit moeiteloos aan. De openstaande rekeningen en uit te serveren bestellingen veranderen automatisch met je gasten mee. De kassa-handelingen van de bediening om een aanpassing (zoals tafelverhuizing) te doen, worden via live synchronisatie ook doorgegeven aan de keuken. Indien gewenst kan er een notificatie weergegeven worden wanneer er al gekookt wordt en zonder notificatie wanneer ze nog niet gestart zijn. Zo is elke partie op de hoogte van de laatste en juiste status.

Efficient werken en kosten besparen

Het digitale keukenmanagement helpt je processen te optimaliseren. Logistieke handelingen worden verbeterd waardoor je sneller aan je gasten kunt uitserveren. Uit de schermen kan je eenvoudig zien hoelang gasten gemiddeld op hun bestelling wachten en hoelang de bereiding van gerechten duurt. Zo weet je precies waar meer rendement te behalen valt.

Bekijk de voordelen van de Kitchen Manager in deze handige animatie!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende demo.

.

Bedrijfsnaam*
Vestigingsplaats*
Contactpersoon*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

.