Veelgestelde vragen

Sommige vragen komen nou eenmaal vaker voor dan andere. We hebben de meest voorkomende verzameld en voor je op een rijtje gezet.

Algemeen
Wat is booq Bar/Kitchen Manager?

booq Bar/Kitchen Manager is onderdeel van booq: een alles-in-één platform voor ondernemers, ontwikkel door Eijsink. Onderneem je met booq dan vind je alle gewenste functionaliteiten in één totaaloplossing. Werk je met het bar- en/of keukenmanagement, dan heb je daarnaast de mogelijkheid tot een flexibel pakket aan booq-bricks dat meegroeit met jouw bedrijf.

Sluiten
Waarom moet ik voor jullie kiezen?

Het concept van booq Bar/Kitchen Manager is ontstaan vanuit de wens om applicatie te bieden die bijdraagt aan het realiseren van optimale grip en controle op de bar en keuken gerelateerde processen. Gericht op het efficiënt doorgeven, bereiden en uitserveren van bestelde gerechten en dranken. Het overzichtelijke, vlakke en vochtwerende touchscherm en de eenvoud plus gebruiksvriendelijkheid van het systeem zorgen voor een optimale bedieningsgemak. De Bar/Kitchen Manager stelt de gebruiker simpelweg in staat om snel en eenvoudig taken te activeren.

Sluiten
Hoe zit het met systeemupdates?

Updates zijn noodzakelijk om het systeem up-to-date en veilig te houden. Gelukkig hoef je zelf geen updates te doen. Dat doen wij namelijk voor je, zonder dat je er iets van merkt.

Sluiten
Bar- en keukenmanagement
Hoe werkt de Bar/Keukenmanager?

De bestellingen voor de keuken worden via de kassa of gekoppelde handheld geautomatiseerd op bestelvolgorde doorgezet naar de touchschermen bij de koks. Vooraf en samen met jou wordt werkwijzen beschreven en geprogrammeerd die richting geven aan de lay-out, indeling en volgorde van digitale bonnen die op de touchschermen worden getoond. Zo kunnen de gerechten afzonderlijk worden behandeld, kan er per tafel geregistreerd worden en kunnen bestellingen eventueel worden samengevoegd.

Dezelfde werking geldt voor de Bar Manager: alle bestellingen verschijnen als digitale bonnen op de speciale touchschermen in de bar. De drankjes verschijnen altijd in pakvolgorde en zijn ingedeeld in categorieën op het scherm. Slimmigheden zoals kleurcodering per tafel en werk zorgen ervoor dat barmedewerkers gemakkelijk en snel bestellingen kunnen samenvoegen.

Sluiten
Met welke kassasystemen kan ik de Bar/Kitchen Manager koppelen?

De booq Bar / Kitchen Manager kan aangesloten worden op het Vectron, WinSale en het booq kassasysteem van Eijsink.

Sluiten
Kan ik zelf bepalen waar ik een touchscherm plaats?

Waar je graag een scherm wilt plaatsen, bepaal je helemaal zelf: bar, vlees, pizza, pasta, desserts, etc. Ook een uitgiftescherm is mogelijk. Daar kan de bediening volgen welke gerechten worden gemaakt en wanneer ze kunnen uitserveren.

Sluiten
Welke gegevens zijn met de Bar/Kitchen Manager inzichtelijk?

De volgende gegevens worden op de schermen van de Kitchen Manager getoond: tafel, tijd ontvangst bon, bereidingstijd, aantal couverts, te bereiden gerechten,  bereidingswijze  en supplementen. Bij de Bar Manager worden de gegevens: tafel, tijd ontvangst bon, wijk, aantal couvert, te bereiden en te serveren dranken en pakvolgorde getoond.

Sluiten
Hoe zit het met hygiƫne van de touchschermen?

Het overzichtelijke, vlakke, vochtwerende touchscreen kan perfect gereinigd worden en voldoet aan alle hygiëne voorschriften.

Sluiten